FAK Forum

Airsoft på Førland
 
HomeSøkRegistrer degLogg inn
FAK Forum

FAK Forum - Vilkår du aksepterer ved registrering


Administrator(ane) og moderator(ane) i forumet vil forsøke å fjerne eller redigere alle støytande innlegg så fort som mulig, men det er umogeleg å overvake alle emner og innlegg til einkvar tid. Du må akseptere at alle innlegg i forumet representerer den enkelte brukar sine syn og haldninger, og du kan ikkje stille administrator(ane), moderator(ane), og/eller den som er ansvarleg for nettstaden til ansvar for innhaldet i innlegga, med unnatak av deira eigne.

Du aksepterer at du ikkje har høve til å skrive støytende, uanstendige, vulgære, injurierende, hatske, truande, pornografiske eller andre typar innlegg som kan vere eller er i strid med gjeldande lovverk. Om du skriv innlegg av denne typen, vil du bli permanent utestengt frå forumet med ein gong, og internettleverandøren din vil bli varsla. IP-adressene innlegga blir skrive frå blir registrert og vil bli nytta til å oppretthalde desse vilkåra. Du aksepterer at administrator(ane), moderator(ane), og/eller den som er ansvarleg for nettstaden har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge eit kvart emne og innlegg når dei ser det som naudsamt. Som brukar godtar du at all informasjon du oppgjev blir lagra i ein database. Denne informasjonen vil ikkje bli utlevert til tredjepart utan di godkjenning, men administrator(ane), moderator(ane), og/eller den som er ansvarleg for nettstaden, kan ikkje stillast ansvarleg for hacking o.l. som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.

Dette forumet brukar informasjonskapsler (cookies) til å lagre informasjon lokalt på di datamaskin. Desse kapslane inneheld ikkje den informasjonen du oppgjev, men blir brukt for å tilby ei best mogleg brukaroppleving på forumet. E-postadressa di blir berre brukt i samband med registeringsprosessen, og for å sende nytt passord om du ynskjer/ber om det.

Du aksepterer desse vilkåra ved å klikke på registeringslenkja under.